Diákrelax hírek: Iskolai relaxáció Nagyváradon

2016. április 18-án és 19-én Nagyváradon Bagdy Emőke, Németh Piroska és munkatársaik iskolai relaxációs bemutatót tartottak. Az eseményre a Posticum alapítvány csodálatos épületében került sor „Az iskola másképp” című program keretében.

Az eseményen főként diákok, pedagógusok és iskolapszichológusok vettek részt. Két nap alatt összesen hatszáz diáknak volt része kisebb-nagyobb, 12-24 tagú csoportos relaxációs sajátélményben, előkészítő osztályosoktól tízenegyedikes (harmadikos gimnáziumi tanulók) diákokig. Bagdy Emőke előadásán és a kedd délutáni műhelymunkában kb. négyszáz felnőtt volt jelen. Említésre méltó, hogy Szalontától Debrecenig (hiába egy térség vagyunk) több helységből is eljöttek a résztvevők.

E nagyarányú részvétel és sikeres munka az említetteken kívül a következő relaxációs és szimbólumterápiás egyesületi tagok, valamint iskolai relaxációban képzett szakemberek hozzájáulásával valósult meg: Kaplonyi Csilla, Ábrahám Angéla, Csedő Rita, Borda Balázs, Gubucz Ágnes, Kocsárdy Lilla. Az esemény lebonyolításában az erdélyi egyesületi tagok segítettek: Balog Ildikó, Szabó Osváth Csilla, Molnár Éva, Szabó Erika és jómagam. A Posticum alapítvány részéről Búzási Andrea és Imre a Posticum menedzserei végig velünk voltak és biztosították a csapat ellátását és minden kérésünkben segítséget adtak. Csodálatos volt megtapasztalni, hogy a közös munka milyen hatalmas erőket mozgat meg.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s