KORSzEF hírek: „Nemzetközi” szupervízió Budapesten

hirek1

Április  utolsó három napját 14 meditációt tanuló kassai pszichológus és orvos két kiképzőjük vezetésével Budapesten töltötte.

Ismereteiket szerették volna bővíteni és betekintést nyerni a szupervízió rejtelmeibe.  Dr. Szőnyi Magda tudása, tapintatos hozzáállása az esetekhez mindnyájukat elbűvölte, hastalmas mélységeket és magasságokat jártak be a három nap alatt. Rádöbbenhettek, hogy a szimbólumok a pszichoteraputa igazi kincsesbányái lehetnek. Egy-egy szimbólum szinte kimondhatatlanul sok jelentéssel bír, s ezek hozzáféréséhez nagyon sok tudásra van szükség.

A résztvevőknek nem okozott gondot, hogy két nyelven folyt a munka, a kiképzők igyekeztek mindent lefordítani, hogy egy szó se vesszen kárba. A szavaknak erejük van és kimondásuk után megkezdik hol áldott, hol pedig áldatlan tevékenységüket.

A rangidős Dr. Szőnyi Magda bírta legjobban a három nap terhelését. Csodáltuk szakmai tudását, ismereteit, emberséges hozzáállását a munkához.

Lelki poggyászunkat gazdagon megpakolva szerencsésen hazatértünk. Ám a szavak, melyek Budapesten elhangzottak és mélyen belénk hatoltak, még sokáig végzik majd bennünk áldásos munkájukat.

Advertisements