Beszámoló a MRSzE VI. Országjáró Konferenciájáról

2016. október 1-én, Pápán, a 2012-ben alakult Közép-Dunántúli Tagozat szervezésében került megrendezésre a MRSZE VI. Országjáró Konferenciája. A rendezvény mottója: „Térhódítás a belső világban, eligazodás a külső térben. A tér szüli az időt, az idő szüli a történeteket…”

A konferenciának a Bakony szívében található Pápa városa, ezen belül a nagy múltú, 1832-ben alapított Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Szakképző Iskola adott otthont. A vendéglátás szívvel és lélekkel teli volt, kezdve a szép környezettől, a fogadtatáson át, egészen a finom és egészséges ételekig, italokig.

A konferencián összesen 9 előadás hangzott el, majd ebéd után 5 párhuzamos műhely közül választhattak az érdeklődők. A részletes programot lásd a programfüzetben.

A szünetekben a szüléssel, születéssel, hordozással (Nagy-Kalmár Szilvia és Botka Luca gyűjtése), valamint a tanulással, foglalkozással kapcsolatos szimbólumokból (Szőnyi Magda gyűjtése) készült plakátokat tekinthettünk meg. A plakátokon megjelenő fotók erőteljes vizuális élménnyel is gazdagították az adott szimbólumot.

Köszönjük ezt a tartalmas, gazdag és gazdagító napot a szervezőknek, név szerint: Dr. Sinkovics Péter, Sütő Szilvia, Nagy-Kalmár Szilvia, Dr. Nagy Lenke, Dr. Csiffáry Éva, Illésné Vörös Szilvia, Klesitz Angéla, Botka Luca,Parrag Bianka.

A programfüzet letölthető erre a linkre kattintva.

 

Advertisements