Műhely ajánló

A VII.Országjáró Konferencia 0. napi programja

Figyelem kezelése- tréning (Attention Management Training)

Műhely

vezeti: dr.Luis de Rivera az ISATAP elnöke, pszichiáter, pszichoanalitikus, pszichoterapeuta

Rivera professzor nyitó előadása „Terápiás figyelem” címmel jelöli meg konferenciánk egyik vezető témáját. Fő gondolata, hogy különböztessük meg a páciens figyelmének tréningjét, amivel megtanulhatja önmaga indukálni a pihenés és kreativitás állapotát, és a terapeuta figyelmét, ami lehetővé teszi, hogy a kliens reakcióit folyamatosan befogadhassuk. A két figyelem között nincs egyértelmű határ, hiszen mindkettő egyszerre zajlik a terápiás térben. A terapeuta jobban képes dolgozni nagyobb nyugalmi és kreatív állapotban és a páciens a terápiás munkakapcsolatban a terapeutától eltanult „terápiás figyelemmel” lesz képes javítani interperszonális kapcsolatait. Hogy mindketten kölcsönös elfogadó módon hallgatják egymást, már önmagában terápiás hatású.

A főtéma alapos feldolgozása érdekében a 0. napon (2017.09.29.) Műhelyfoglalkozást tart.

Címe: Figyelem kezelése – tréning (Attention Management Training)

helyszín: VIII.Szentkirányi u.10. II.em.Kaputelefon:32

időpont:10.00 – 18.00 ebédszünet 13.00-14.00

max.létszám: 20 fő

műhely nyelve: angol (fordítást igény esetén biztosítunk)

részvételi díj: 8000Ft

konferencia résztvevőknek: 5000 Ft

Jelentkezés és információ: orszagjaro2017@gmail.com

A műhely egy részében, Rivera professzor kérésünkre bemutatja legújabb könyvét,

címe: AUTOGENICS 3.0Autogenics3

A könyvben többek között a szomatoszenzoros meditáció, és az érzés-meditáció legújabb fejlődését ismerteti, melyben a hagyományos módszerek kiegészülnek a modern képalkotó technikával és neurobiológiai ismeretekkel.

A műhely kiváló alkalmat nyújt a nemzetközi trendek és a hazánkban kidolgozott szimbólumterápia összevetésére is. A meditációk nagymértékben javítják az eredeti autogén tréning egyszerű és hatékony működését és így együtt a pszichoszomatikus egészség és az önismeret/megvilágosodás leghatékonyabb módszerévé lépnek elő. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

.

 

 

Advertisements