A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület IX. Országjáró Konferenciája

„ Ezer ágán, ezer  fészek.”
– Relaxációs és szimbólumterápiás módszerek alkalmazása  a pszichológiai segítségnyújtás különféle területein-

Szeged, 2019. szeptember 28.

eletfa

 

A Konferencia témája

Egyesületünk módszerspecifikus  képzésein – országhatárokon innen és túlról –számos pszichológus, orvos, pedagógus és más segítő foglalkozású szakember  sajátított el gyakorlatban hasznosítható tudást, amelyet a kliensekkel folytatott munkáikban csiszolnak tovább, igen változatos szervezeti keretek között. A gyakorló kollégák tapasztalatai rendkívül értékesek, ezért a konferencián szeretnénk ezeket bemutatni, hogy közös tudásként vihessük tovább.

A program célja, hogy  szakmai tapasztalatokon keresztül mutassa be, hogyan alkalmazhatóak módszereink  a különböző szakmai színtereken: az egészségpszichológa, a  tanácsadás, a szervezet-és munkalélektan,  a pedagógia- és iskolapszichológia, a pszichiátria és a klinikai pszichológia, valamint a különböző segítő foglalkozások területein, figyelemmel követve a határterületeket, ezek egymással való összefüggéseit, kompetenciahatárait.

A relaxációs és szimbólumterápiás eszköztár használatának sokszínűségét, megtartó, növekedést előmozdító hatását szeretnénk érzékeltetni előadásainkon, majd műhelymunka és poszter bemutató keretében személyes élményszerzésre invitáljuk a résztvevőket.

Időpont

  1. szeptember 28. (szombat) 9.00 – 17.30

Helyszín

Magyar Tudományos Akadémia SZAB Székház
6720 Szeged, Somogyi út 7.

Jelentkezési határidők

ELŐADÓKÉNT, vagy MŰHELY VEZETŐKÉNT: a jelentkezéseket kérjük 2019. július 15-ig eljuttatni, majd az absztrakt beküldésének határideje legkésőbb 2019. július 15.

POSZTERREL való jelentkezés határideje: 2019. július 15.

Részvételi díj

Július 31-ig átutalva: 9000 Ft, nappali tagozatos hallgatóknak 6000 Ft
Augusztus 31. után átutalva: 12000 Ft, nappali tagozatos hallgatóknak 8000 Ft
Helyszínen kp. fizetve: 13 000 Ft, nappali tagozatos hallgatóknak: 9000 Ft

Akkreditáció

A konferencia akkreditát, pontértéke: 16 pont (SE-TK/2019.II/00129 )

Jelentkezési lap

 ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE

 

A konferencia hivatalos weboldala: MRSzE Országjáró 2019

PROGRAM megtekintése

A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület Országjáró konferenciáját idén ismét Szeged látja vendégül. Várjuk minden kollégánk, barátunk és a rendezvény iránt érdeklődők jelentkezését!