MRSzE rendkívüli hírlevél

Kedves Tagtársunk!

Tájékoztatunk, hogy a jelenlegi világszerte kialakult közegészségügyi körülményeket tekintetbe véve a 2020-as Nemzetközi Kongresszusunk időpontját – a  fennálló nemzetközi trendet követve -későbbre halasztjuk (ld.honlapon is közzétéve),  új, biztos időpontot jelenleg még nem tudunk tervezni.

Korábban szóba jött a két hónapos halasztás (szeptember 24-26,  ekkor még szabad a lefoglalt helyszín), de valójában lehetetlen előre látni a fejleményeket, így úgy véljük, egyelőre pár hétig várakozó álláspontra helyezkedünk a szervezésben, hiszen a érdeklődés, a jelentkezések is rendkívül bizonytalanná váltak, mindenki kivár. Eddig összesen 52 jelentkezőnk van, ebből 21-en utaltak részvételi díjat is. Az a döntés született, hogy aki szeretné visszakérni az utalt részvételi díját, visszakérheti e-mailen (szombeva@gmail.com), vagy a másik opció, hogy  az Egyesület a  később megtartandó Kongresszusig megőrzi az összeget.

Mindenképpen türelmet kérünk tagjainktól, most és a Kongresszust tekintve is a csendes várakozás és az alapos  felkészülés ideje következhet  életünkben. A helyzet változását nyomon követve megpróbáljuk a lehetőségek szerint szervezni majd a  Kongresszust, mert mindenképpen  nagyon szeretnénk megtartani….

A honlapon és Hírlevélben közzé tesszük az új időpontot, amint a helyzet erre  alkalmassá válik.

Az Egyesület oktatási rendjét  egészségünk érdekében át kell alakítanunk, az órákat nem tarthatjuk tovább személyes, fizikai jelenléttel, meg kell oldanunk az on-line formát, ezen  dolgozunk most, remélve, hogy mihamarább megoldást találunk és értesítjük a képzésben lévőket.

Vigyázzatok Magatokra és egymásra!

Üdvözlettel:  az Egyesület elnöksége

Szombathelyi Éva elnök