A COVID-19 miatt a képzéseink online formában folytatódnak

Kedves Hallgatók!

A Covid-19 járvány és a kijárási korlátozások miatt a képzéseinket on-line felületen folytatjuk tovább. Ennek részleteiről, hogyanjáról a kiképző dönt az adott csoporttal történt egyeztetés után. Aki nem tudja /nem akarja vállalni az online oktatást, az felfüggesztheti a tanulmányait arra az időre, amíg az offline lehetőség újra el nem indul. Így a 100 órás autogén tréning képzés TVSZ-ben rögzített  teljesítési  határideje, ezzel az idővel meghosszabbodhat. Azzal számolni kell, hogy ha valaki most kimarad a képzés folytatásából, az később egy másik csoportban- illetve lehetséges az is-, hogy más kiképzőnél  tudja majd folytatni.

Azon képzéseknél, ahol egyáltalán  nem folytatódik online az oktatás, ott most tanítási szünetet tartunk, és a folytatás -amikor arra lehetőség lesz- offline módon fog folytatódni, a saját csoportban és saját csoportvezetővel.

Addig is minden kedves hallgatónkat arra kérünk, tartsa a csoportvezetőjével  a kapcsolatot, hogy időben részletes és hiteles információkhoz juthasson.

Mindannyiunknak további eredményes munkát, és jó egészséget kívánunk!

Az Egyesület Tanulmányi Bizottsága