Meghívó a MRSzE éves Közgyűlésére

Szeretettel várjuk a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület tagjait rendes évi Közgyűlésünkre, melyet 2021. június 14-én 13-15 óra között, online (ZOOM) formában tartunk. A megismételt Közgyűlés 2021. június 18-án 13-15 óra között azonos formában és napirend szerint kerül megrendezésre. Az egyesületi tagok a Közgyűléssel kapcsolatos információkról e-mailben részletes tájékoztatást kaptak. (Előzetes regisztráció a Zoom meghívó küldéséhez ITT )

MRSzE Közgyűlés 2021

Napirendi pontok:

  1. Éves beszámoló az Egyesület 2020. évi  közhasznú és egyéb  tevékenységeiről
  2. Pénzügyi beszámoló
  3. Jövő évi tervek
  4. A vezetőség megújítása
  5. A MRSzE Alapszabályának módosítása

Kérjük, hogy az éves Közgyűlés beszámolójának anyagához közhasznúnak számító tevékenységeiteket a Közhasznú Beszámoló számára  tudassátok az  Egyesülettel.

A szavazás miatt minél több résztvevőre számítunk. Mivel a Közgyűlés csak a tagság 50%-a+1 fő megjelenés esetén szavazóképes, így feltehetően a Közgyűlést meg kell ismételni.

A megismételt Közgyűlés 2021. június 18-án 13-15 óra között lesz online (ZOOM) formában. A megismételt MRSzE Közgyűlés ZOOM meghívó küldéséhez jelezzétek időben részvételi szándékotokat az online regisztrációs lapon.